Vi åpner opp for 1-1 behandling
20. april 2020
Redusert timeplan og sommertrening
17. juni 2020

Hei! Endelig en gladnyhet fra oss 😄

Vi er klar til å starte opp igjen med gruppetrening tirsdag 2. juni. Treningen vil vare i 5 uker, frem til fredag 3. juli. Dere har tre ganger til gode, så dere vil bare måtte betale for to ganger.

For å ivareta smittevern må vi nå ha litt tid mellom de ulike gruppene. Gruppene vil derfor vare i 60 minutter inntil videre. Vi vil sende ut SMS til de gruppene som får endret starttidspunkt. Mottar du ingen SMS, så møt opp til vanlig tid.

Vi vil også be om at alle tar med et stort håndkle til å dekke puter og øverste del av matte. Garderobene vil ikke være i bruk, og vi ber om at alle møter i treningstøy.

En annen gladnyhet: Vi har nå lansert vår onlineportal for Fysio-Pilates 🤩 Kanskje du har lyst til å trene noen ekstra økter i uken? Vedlikeholde formen over sommeren? I portalen er det både helt korte, og litt lengre treningsøkter. Dette gjør det lett å tilpasse treningen til egen timeplan.

Du finner portalen på:
www.pilatesonline.no

Portalen passer både for nybegynner, og dere som har trent Fysio-Pilates tidligere. Vi krysser fingrene for at mange kan ha glede av dette tilbudet 🌸

God helg og riktig god 17. mai 🇳🇴

Vi gleder oss til å se dere igjen!

Mvh
Åse og Susanne