OPPSTART ETTER SOMMERFERIE
11. august 2020
Siste oppdatering om nedstengning
23. november 2020

Kjære alle dere som trener på Studio Pilates.
Vi må dessverre stenge ned igjen 😔 Veldig synd, men vi har stor forståelse for at nedstenging er et nødvendig tiltak, og så får vi håpe at dugnaden fungerer, og at dere alle holder dere friske gjennom de neste ukene.


Det er trist å ikke kunne tilby dere trening, og utfordrende økonomisk for vår lille bedrift. Alle har selvsagt rett på kompensasjon for ukene vi må holde stengt, men vi håper at noen av dere kanskje kunne ta ut kompensasjonen i en måneds gratis medlemskap på vår online-portal. Vi tror at mange av dere har et godt grunnlag for å fortsette treningen hjemme, men kanskje kan vi gi dere litt ekstra inspirasjon ved å dukke opp på skjermen hjemme hos den enkelte 😊 Vi har sendt dere en sms med en kode som vil dekke en månedsavgift på portalen. Dere finner online-portalen ved å klikke på linken under.


https://www.pilatesonline.no/offers/StvaieZ9/checkout


Ettersom portalen er basert på et månedlig medlemskap, er det viktig at dere sier opp medlemskapet før det har gått en måned, om dere kun ønsker den ene måneden med gratis trening. Det kan være lurt å gjøre dette med en gang man logger seg inn på portalen, slik at man ikke glemmer det. Dette gjør dere enkelt ved å klikke på «Innstillinger» i nedtrekksmenyen og videre inn på «Fakturainfo». Her kan du enkelt klikke på «avslutt medlemskap» og «fjern alle betalingskort». Da vil du ha tilgang til en måneds gratis trening, men ikke noe mer utover dette.


Dersom du allerede er medlem på portalen, eller du ikke har lyst/anledning til å benytte deg av dette tilbudet, kan du få pengene refundert. Dersom du ønsker pengene refundert, sender du oss en e-post med navn adresse og kontonummer. Vi kommer til å betale ut pengene etter 04.12.20. Dette for å ha oversikt over hvor mye vi skylder i tilfelle nedstengningen utvides.
Vi er i en situasjon hvor vi setter stor pris på den støtten vi kan få. Dersom du ikke ønsker penger refundert, er det bare å la være å sende oss e-post. Ingen må kjenne på ubehag ved å be om refundering. Det er flere enn oss som er blitt rammet av strammere økonomi, og du er i din fulle rett til å få kompensert for et produkt du har betalt for, men ikke mottar. På grunn av at det enda er en liten usikkerhet om vi kommer i gang etter jul, kan vi denne gangen ikke tilby å overføre timene til neste semester.


Vi håper denne nedstengningen blir kortvarig, og gleder oss til å se dere her igjen så snart som mulig 🧡💛

Klem fra Åse og Susanne