Om Studio Pilates

Nordisk Institutt for Fysio-Pilates

Studio Pilates er et sted hvor du kan trene enten du er i god fysisk form, er utrent eller har plager med rygg, nakke/skuldre, overvekt osv. Treningen passer både for kvinner og menn, unge og eldre.
Treningen foregår i en liten gruppe hvor du gjør individuelt tilpassede øvelser og får tett oppfølging av fysioterapeut.

I Studio Pilates vil du finne en atmosfære preget av stillhet og konsentrasjon. Samtidig med at du bygger opp kroppen, vil du kjenne at øvelsene gir ro og avspenning. I Studio Pilates ønsker vi å gi deg et lite ”pusterom” i hverdagen.

Fysikalsk behandling

Ved plager/skader er den innsatsen du gjør selv ved å trene en svært viktig faktor for å bli bedre. Hos Studio Pilates tilbyr vi også fysikalsk behandling. Vi har ikke driftstilskudd, dermed må du dekke beløpet for behandlingen selv. Til gjengjeld har vi kort ventetid. Mange har i dag helseforsikring som gir mulighet til å få dekt behandling hos fysioterapeut. Denne kan du selvfølgelig bruke hos oss. Vi har også kompetanse i psykomotorisk fysioterapi.