Åpningstider påske 2018
23. mars 2018
Sommerferie (sommervideo)
29. juni 2018

Er du nysgjerrig på hva Fysio-Pilates er, og kunne tenke deg å begynne å trene hos oss?

Til høsten starter vi opp igjen med en nybegynnergruppe torsdager 18:15-19:45. Treningen foregår i en liten gruppe under tett oppfølging av fysioterapeut.

Her begynner vi på et grunnleggende nivå og tar treningen i et rolig og behagelig tempo. Du kan starte i gruppen enten du er i god fysisk form, er utrent eller har problemer med rygg, nakke/skuldre, overvekt osv. Treningen passer både for kvinner og menn, unge og eldre.

I treningen har vi fokus på styrke, fleksibilitet, pust, avspenning og kroppsbevissthet. Samtidig som du bygger opp kroppen, vil du kjenne at øvelsene gir ro og avspenning.

Om dag og tidspunkt ikke skulle passe for deg så er det selvfølgelig også mulig å starte opp i en av de andre gruppene våre.

Alle som vil trene på Studio Pilates starter med en introduksjonstime. Dette er en enetime hvor vi kan få et inntrykk av hvilket treningsnivå som passer deg og ellers klarlegge om det er spesielle hensyn vi må ta. I løpet av denne timen ønsker vi også å introdusere noen av prinsippene i Fysio-Pilates for deg ved å lære deg noen grunnøvelser.

Ved interesse eller påmelding send oss en epost til post@studiopilates.no eller ring oss på 91007539.