OPPSTART ETTER SOMMERFERIE
11. august 2020
OPPSTART AV GRUPPER ETTER JUL
14. desember 2020

Til våre kjære kunder 💛


Som dere sikkert har skjønt av nyhetene må vi holde stengt ytterlige to uker. Dette betyr at vi ikke kommer i gang igjen før jul. Dette ble en trist avslutning for oss. Vi skulle gjerne ha fått sagt farvel til hver enkelt av dere, og hatt en direkte kommunikasjon med dere nå når vi prøver å finne ut av veien videre.


Det som nå er bestemt er at Susanne trekker seg ut av firmaet og Åse foreløpig leier et behandlingsrom i Bergen døvesenters lokaler i Kalfarveien 79. Det ble dessverre ikke noe av planene for å leie i Gimlesalen. Det ble for dyrt og omfattende med lydisolering, og det var og mye usikkerhet rundt hvilke tidspunkt som var tilgjengelig. Det har vært vanskelig å ta på seg nye økonomiske forpliktelser når vi risikerer stadige nedstengninger.


Vi hadde et inderlig ønske om å få til å fortsette driften, og har virkelig gjort alt som står i vår makt for å finne en løsning. Dessverre ble kombinasjonen av å skulle bygge opp drift et nytt sted, sammen med store økonomiske utfordringer og lite forutsigbarhet i forbindelse med covid-19, for vanskelig.


Åse ser på mulighetene for å kunne ha små grupper på 4 deltagere i sitt lokale, og eventuelt et par større grupper. Men dette må vi komme tilbake til når alle brikker har falt på plass.


Vi ber om at alle som ønsker å få tilbakebetalt for de to siste gangene sender oss en epost (post@studiopilates.no) med navn og kontonummer senest torsdag 26. november, da vi må få gjort alle utbetalinger i løpet av fredag 27. november.


Vi vil takke alle som har gått på gruppene våre for den tiden vi har hatt sammen. Dere er vår store inspirasjon, og har gjort det kjekt for oss å jobbe som fysioterapeuter. Vi føler vi har vært omgitt av en flokk av fantastiske mennesker! ❤️


Stor klem fra alle oss på Studio Pilates 👩🏼‍🦳👩‍🦰👩🏼‍🦰👩👱🏻‍♀️👲🏼👱🏽‍♀️